Dop

dop1

Dopet är en stund där barnet är i centrum, en välsignad stund med mycket glädje. Då kan fina sånger med texter som förtydligar kärleken till just ert barn ge en extra dimension till dopet.

Det går bra att önska sånger som betyder något speciellt för er, sånger med speciella minnen, sånger ni tycker är fina och passande, sånger där texten berör. Jag sjunger, i möjligaste mån, de sånger ni önskar. Nedan ser ni några förslag på sånger som passar bra till dop.

Jag har många års sångutbildning bla på Musikhögskolan i Stockholm och på CVT i Köpenhamn. Dessutom har jag sjungit på vigslar, dop och begravningar i många år. Ett dop är en glädjens stund, glädje över att ett nytt liv kommit till oss. Det känns alltid hedrande att få vara med och dela glädjen och kärleken till erat barn med fina sånger som ni valt.

Jag tar kontakt med kantorn för övningstillfällen, tonarter på sångerna m.m., jag hittar noter till sångerna ni önskar samt ser till att vara på plats en timme innan ceremonin är så det är övat och klart innan ni och gästerna kommer.

* Pris för solosång på dop; 1200kr.

 Resa kan tillkomma.

Förslag på sånger att ha vid er dophögtid/namngivning:

Välkommen till jorden (Lyssna)

Handens fem fingrar

Himlen måste sakna en ängel

Kärleksvisan

Älskade barn

Du är allt

Utan dina andetag

Livet

Välkommen hem

You´ll be in my heart

Lyssna här!

Här är en sång som passar att ha med vid ett sista avsked.

Astrid Domino "Jag gråter" 

Lyssna mer på respektive sida under tjänster.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!