Bröllop

hander1

Vigselakten i kyrkan är något att längta till och se fram emot, den dagen ska bli en av de bästa dagarna i livet och att då ha sånger som är speciella för er gör att det blir än mer att glädjas åt.

Det går bra att önska sånger som betyder något speciellt för er, sånger med speciella minnen, sånger ni tycker är fina och passande, sånger där texten berör. Jag sjunger, i möjligaste mån, de sånger ni önskar. Nedan ser ni några förslag på sånger som passar bra till vigsel.

Jag har många års sångutbildning bla på Musikhögskolan i Stockholm och på CVT i Köpenhamn. Dessutom har jag sjungit på vigslar, dop och begravningar i många år. En vigsel är en härlig stund och det känns alltid hedrande att få vara med och dela den glädjen.

Jag tar kontakt med kantorn eller pianisten för övningstillfällen, tonarter på sångerna m.m., jag hittar noter till sångerna ni önskar samt ser till att vara på plats en timme innan ceremonin är så det är övat och klart innan ni och gästerna kommer.

* Pris för solosång på bröllop; 2250kr.

* Pris för solosång på bröllop med pianist Agnes Olsson; 4000kr.
Agnes är en riktigt duktig pianist som ger sångerna ett extra lyft.

* Pris för solosång på bröllop med pianist Agnes Olsson och mingelmusik 30 min innan festen; 8000kr. Vi kan ta med ljud och elpiano om det inte finns på plats.

 Resa kan tillkomma.

Förslag på sånger till er vigsel:

From this moment (Lyssna)

Av längtan till dig

Det vackraste

Utan dina andetag

Du är allt

Kärleksvisan

Du är aldrig ensam

För alltid

Kärleken förde oss samman

You´ll raise me up

You av Ten Sharp

Lyssna här!

Här är en sång som passar att ha med vid ett sista avsked.

Astrid Domino "Jag gråter" 

Lyssna mer på respektive sida under tjänster.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd