Musik i sommarkväll med AMH

amh 1


Konsert med AMH i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla 

den 19 juni kl 18.00

Musik i sommarkväll med Tre systrar

tre systrar 1


Musik i sommarkväll med Tre systrar den 18 juni kl 18.00 i Marieby kyrka

Afterwork på Gamla teatern

På fredag, den 25 oktober, är det afterwork med mig, Henric Hallberg och Mattias Nordqvist på Gamla teatern i Östersund 16-18. Välkomna!

Önskekonsert

Ingela Olsson bjuder på en önskekonsert när hon fyller 50 år och pengarna som kommer in går till barncancerföreningen. Den 24 juli är alla som vill gå på en härlig konsert för ett gott ändamål välkomna till Brunflokyrka kl. 18.00. Medverkande är Agnes Olsson, Sven-Erik Olsson, Paulina Fröling, Kriszta Dali, Adrian Sandström, Per-Olov Olsson, Sigrid Lindqvist, Max Lindqvist, jag m.fl.

Musik i sommar

Onsdag den 17 juli har Henric Hallberg, Mattias Nordqvist och jag en konsert i Gamla kyrkan i Östersund kl. 19.00-20.00. Varmt välkomna!

Passionen i Operan

En föreställning med kärleken i blickfånget med sångare ur Opera Jemt; Lena Moén, Peter Mellgren , Lenita Larsson, Ingrid Grahn, Bernt Carlsson, Svante Tängmark och Astrid Domino. Pianist är Gunilla Hansson och på Cello Katarina Åhlén. Söndag den 2 juni på Rådhuset i Östersund kl. 19.00. 100 kr. Välkommen.

Juloratoriet del 1-3 av J.S Bach

juloratorietSöndag den 9 dec kl. 18.00 i Stora kyrkan i Östersund så framförs juloratoriet under ledning av Niklas Strandberg. Kör är Östersunds motettkör (där jag är med) och solister är Anna Hanning, Ingrid Tobiasson, Jan Löfgren och Lars Arvidson.

Bachmingel
Den 30 nov kl. 17-19 kommer det att vara mingel, information och koralövning inför konserten.

Förköp: 150 kr på city shop och ticnet. Biljetter vid dörren: 200 kr. 
Bachmingel ingår i förköpsbiljetten.

Avsluta julen i Brunflo kyrka

julkorenTillsammans med stor julkör under ledning av Ingela och Sven-Erik Olsson och fullsatt kyrka så avslutar vi julen tillsammans med att sjunga och lyssna till de vackraste julsångerna kl. 23.00 i Brunflo kyrka. Solister Isabelle Pedersen, Max Lindqvist, Astrid Domino m.fl.

Vill Du vara med och sjunga i julkören ring till Sven-Erik Olsson 070-311 57 95 för mer info.

Jul sing a long med Opera Jemt

opera jemtOnsdag den 12 dec kl. 12.00 i Gamla kyrkan i Östersund så kommer det att bjudas på vackra julsånger från sångarna i Opera Jemt. Publiken får också vara med att sjunga några stämningsfulla julsånger. 

Kom i tid eftersom det snabbt blir fullt.

Gospeldag i Brunflo

Vill du vara med och sjunga gospel i Gärdebönhus den 2 februari 2013 under ledning av Sven-Erik och Ingela Olsson och med mig som solist så anmäl er till Sven-Erik Olsson 070-311 57 95.

Lyssna här!

Här är en sång som passar att ha med vid ett sista avsked.

Astrid Domino "Jag gråter" 

Lyssna mer på respektive sida under tjänster.

Our website is protected by DMC Firewall!