Om mig

astrid vid_mur_1Redan som barn sjöng jag i körer och bönhus med pappa som körledare och mamma som pianist. Sen har sången följt mig genom livet på musikgymnasiet i Östersund, på kyrkomusiker utbildning vid Stora Sköndal på kör och sångpedagog utbildning i Stockholm.

Sången har funnits med mig som kör- och sångpedagog åt länsmusiken i Västernorrland, som sångpedagog på musikgymnasiet m.m. Under tre år pendlade jag till Köpenhamn för att gå en sångsolist och CVT-lärar utbildning på CVI Complete Vocal Institute och just nu är jag sångerska och CVT-lärare (Komplett Sångteknik) i mitt företag Sjung ut. Under hela tiden har jag blandat gospel och klassiskt.

Under stockholmstiden var jag med i Credokören som sjunger gospel och Engelbrekts mottettkör som sjunger klassiskt och verk av bl.a. Bach. I Sundsvall ledde jag Spectra gospel och senare på hemmaplan Frösö gospel, jag var sångerska i Funkbandet Funky feul samtidigt som jag hoppade in och sjöng sopran i klassiska körer som Cantilena och Oktava Grande och Östersunds Motettkör. Just nu sjunger jag sopran i Opera Jemt och så ofta jag får tillfälle tackar jag ja för att lägga på sång på låtar som spelas in i studio för att senare komma ut på CD. Lyssnar ni på jämtlandska P4 toppen har ni nog hört några genom åren.

Jag har även många års erfarenhet av att sjunga vid dop, bröllop och begravningar. Vid dop och bröllop ser jag fram emot att och se glädjen i ögonen på de som samlats. När jag sjunger på begravningar får sångerna beröra de som sörjer på ett djupare plan. Jag sjunger också på konserter av olika slag, i olika konstelationer eller med körer. Jag undervisar sångare och åker runt i Sverige och föreläser om sång i körer, för körledare, sångpedagoger, sångare på folkhögskolor, musikhögskolor m.m. Jag har F-skatte sedel.

Lyssna här!

Här är en sång som passar att ha med vid ett sista avsked.

Astrid Domino "Jag gråter" 

Lyssna mer på respektive sida under tjänster.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!