Citat

Bröllop - Kristina

Vi är verkligen toppennöjda med allt! Kontakten innan bröllopet var smidig, några mail så var allt fixat. Skönt när det är så mkt annat också att planera. Men det bästa av allt är att den fina sången gjorde precis de vi ville, stämningen under vigselakten helt magisk! Många tårar fälldes under sångerna och nästan alla gäster har berömt den fina sången :-) Professionellt och helt fantastiskt genomfört!

/Kristina

Bröllop - Emelie och Göran

Redan när Astrid kom till första refrängen av "Miraklet" av DiLeva kom tårarna. Att få höra så vacker sång när man gifter sig unnar jag alla.

/Emelie, gifte mig med Göran på Brunkulla Gård 2010

Dop - Jenny

Hej Astrid, och tusen tack för den fina sången på dopet i lördags. Vi är jättenöjda och du fick mycket beröm av gästerna.

/Jenny

Dop - Maja och Patrik

Tack för ett otroligt vackert framträdande på vår dotters dop. Vi är verkligen jättenöjda och dopet blev mer personligt. Flertalet av våra gäster kommenterade även hur otroligt bra du framförde låtarna.

/Maja och Patrik

Begravning - Gösta

Återigen ett stort tack för (som vanligt) klar, ren och vacker sång! Tack igen!

/Lars-Olov Larsson

Begravning - Maria Pettersson

Jag vill tacka dig för ditt mycket fina framförande av sångerna på min mamma Britt Bergmans begravning. Du sjöng så otroligt fint och det värmde i denna svåra stund. Nicklas Strandberg spelade och sjöng även han mycket bra. Ni kompletterade varandra mycket bra. Ett stort tack.

/Maria Pettersson

Begravning - Lars-Olov Larsson)

Tack för den underbara rösten och sången som underlättade det hela Tack än en gång från Familijerna Larsson. Hoppas Du får en fin sommar Vi Hörs eller ses Tack än en gång.

/Lars-Olov Larsson

Begravning - Monica Körner

Du har sjungit vid min mors begravning och vid en tidigare begravning av en släkting. Min dotter glömmer aldrig den första begravningen, så hon ville absolut att Du skulle sjunga på min Mors begravning. Din sång, som uppskattades av alla, tillförde en fin och minnesvärd stund och ett fint farväl av en kär person.

/Monica Körner

Begravning - Jenny Ellebrink

Tusen tack för den fina sången på Irens begravning idag! Du fick så mycket beröm för din sång av gästerna! Och Tony var jättenöjd. Tack igen... Jag undrar en sak, har du spelat in någon skiva som finns att köpa? Min sambo är så förtjust i din röst. Tänkte som present till honom :-)

/Jenny Ellebrink

Lyssna här!

Här är en sång som passar att ha med vid ett sista avsked.

Astrid Domino "Jag gråter" 

Lyssna mer på respektive sida under tjänster.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!